Hotelroyal

Víkend na Maui: pláže, pivo a čerstvé mořské plody

block
Obrázok odIsaac Rodriguez
Ava Collins

Víkend na Maui je snom mnohých milovníkov pláží, piva a čerstvých mořských plodov. Tento ostrov v Havajských ostrovoch je známy svojimi nádhernými plážami, kde môžete relaxovať, surfovať alebo len tak pozorovať západy slnka nad oceánom.

Jedným z najobľúbenejších miest na Maui sú pláže Ka'anapali a Wailea Beach, kde si môžete užiť jemný piesok a kľudné more. Po dni strávenom na pláži si môžete vychutnať miestne pivo v jednom z mnohých pivovarov na ostrove, kde vás okrem chutných piv čakajú aj živé hudobné vystúpenia a relaxačná atmosféra.

Na Maui nechýba ani bohatá ponuka čerstvých mořských plodov. V reštauráciách a stánkoch s morskou stravou môžete ochutnať čerstvé ryby, krevety, chobotnice a ďalšie lahôdky pripravené podľa tradičných havajských receptov.

Víkend na Maui je skvelý spôsob, ako načerpať nové energie a zažiť dobrodružstvá na jednom z najkrajších miest v Tichom oceáne. Nech už sa rozhodnete relaxovať na pláži, ochutnať miestne pivá alebo pochutnať si na čerstvých mořských plodoch, tento ostrov vám určite nechá nezabudnuteľné zážitky.