Hotelroyal

4 torontské štvrte, ktoré by ste nemali premeškať

block
Obrázok odboklm
Laura Smith

Ak sa chystáte navštíviť Toronto, určite nechcete minúť tieto 4 úžasné štvrte, ktoré ponúkajú jedinečné zážitky pre každého návštevníka.

1. Distillery District

Distillery District je historická štvrť plná zachovalých budov bývalých lihovarov a cihlární. Dnes je to populárne miesto pre obchody, reštaurácie a umelecké galérie. Nezabudnite navštíviť jednu z mnohých destilérií a ochutnať miestne špeciality.

2. Kensington Market

Kensington Market je farebná a živá štvrť plná zaujímavých obchodíkov, reštaurácií s exotickými jedlami a pouličných umeleckých predstavení. Prejdite sa uličkami a objavte autentickú atmosféru tejto bohémskej oblasti.

3. The Beaches

The Beaches je pobrežná štvrť s krásnymi piesočnatými plážami a malebnými promenádami. Poobede si môžete posedieť v jednej z mnohých kaviarní s výhľadom na jazero Ontario a užiť si pokojnú atmosféru tejto štvrte.

4. St. Lawrence Market

St. Lawrence Market je najstarší trh v Toronte s bohatou históriou. Ponúka široký výber čerstvých ovocia a zeleniny, mäsa, syrov, pekárenských výrobkov a ďalších delikates. Určite nezabudnite navštíviť tento trh, kde sa stretáva miestna komunita.