Hotelroyal

Cestovné denníky: Veci, ktoré treba robiť v Langkawi počas víkendového výletu

block
Obrázok odJim and Dianne
Elizabeth Waltz

Langkawi, tropický ostrov v Malajzii, je ideálnym miestom na krátky víkendový výlet. S nádychom exotiky, krásnou prírodou a bohatou kultúrou, Langkawi ponúka množstvo zábavy a oddychu.

Po príchode na ostrov odporúčame navštíviť Lanai Beach, ktorá patrí medzi najkrajšie pláže v oblasti. Pozrite si západ slnka nad Andamanským morom a uvoľnite sa pri tichom šume vĺn.

Ďalšou skvelou aktivitou je lanovka na vrchol Gunung Mat Cincang, odkiaľ sa naskytá úchvatný výhľad na celý ostrov. Pre oddych a relax odporúčame navštíviť Pantai Cenang, kde si môžete vychutnať tradičné pokrmy a nakúpiť suveníry.

Ak máte radi dobrodružstvo, nevynechajte príležitosť navštíviť susedný ostrov Pulau Payar Marine Park. Plávanie s rybami či potápanie s korálovými útesmi je skvelým spôsobom, ako preskúmať podmorský život v Andamanskom mori.

Po celodennej aktivite si doprajte relax v jednom z mnohých wellness centier na ostrove. Masáže a liečivé tajomstvá tradičnej ázijskej medicíny vám pomôžu znovu nabrat energiu na ďalší deň plný dobrodružstiev.

Langkawi je skutočným rajom pre milovníkov prírody a dobrodružstva. Ak plánujete víkendový výlet na tento ostrov, nezabudnite si naplánovať program s našimi odporúčaniami a užite si pestrú ponuku zážitkov, ktoré Langkawi ponúka.