Üdvözöljük

Üdvözöljük a Hotel Royal-ban!

Próbálja ki az íjászatot hegyi íjászpályánkon, mely 950 m tengerszint feletti magasságban, egy erdő alatti réten található. Kipróbálhatja nálunk a klasszikus körlőlapra és a 3D-s, életnagyságú állat formájú célpontra való lövészetet is. Tapasztalja meg az íjjal való vadászat élményét! A lukostrelec.com a Hotel Royal-lal karöltve szervez itt szezonálisan (május-október között) íjászoktatást és íjásztalálkozókat, teambuildingeket cégek és egyéb szervezetek részére.

 

lukostrelba 1

MIT KÍNÁL HEGYI ÍJÁSZPÁLYÁNK

 1. SZEMÉLYRE SZÓLÓ ÍJÁSZOKTATÁS – körlőlapos, 3D-s célpontos, valamint mozgó célpontos (olimpiai vagy vadász íj)
 2. SZÁMSZERÍJBÓL VALÓ LÖVÉS (modern reflex vadász-számszeríj)
 3. AJÁNDÉKUTALVÁNYOK adrenalinos íjászélmények szerzéséhez (ajándékutalványainkat e-mailben rendelheti meg a www.lukostrelec.com web-oldalon)
 4. TEAMBUILDING cégek és egyéb szervezetek részére – különböző céges rendezvényekre és egyéb eseményekre is tud íjászokat rendelni (2 oktató áll ilyenkor rendelkezésre)
 5. ÍJÁSZAT GYERMEKEK RÉSZÉRE (természetiskola vagy egyéb táborok alkalmával)

 lukostrelba 2

lukostrelba 3PROFI EDZŐKKEL ÉS OKTATÓKKAL!

Az oktatást mindig tapasztalt íjászoktatók végzik (akik az edzői engedély mellett versenytapasztalattal is rendelkeznek).

Edzőink között tudhatjuk Ján Sagant is, aki a Komenský Egyetem Sport- és Testnevelői szakánakdiplomájával, valamint a Szlovák Íjászszövetség (SLZ) bizonyítványával is rendelkezik.az LK PERUN elnöke, a klub főedzője

 • 3-szoros szlovák íjászbajnok mozgó célpontra való lövésben (skeete/trape)
 • a 2016-os IFAA EB-n vadászíjászatban képviselte Szlovákiát
 • kapcsolat: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., +421 944 067 208

 

SZEMÉLYI EDZŐS OKTATÁSI ÓRÁK ÁRLISTÁJA

Körlőlapos íjászat, 3D-s vadászíjászat, mozgó célpontos íjászat (skeet)

 • 1 személy részére 25 € 1 óra; 50 € 2 óra
 • 2 személy részére 50 € 1 óra; 80 € 2 óra

Modern reflex számszeríjjal való lövészet

 • 1-2 személy részére 35 € 1 óra; 60 € 2 óra

A lőtéren a lövészet csak az edző felügyelete mellett engedélyezett. Ha íjászoktatásra szeretne időpontot egyeztetni, kérjük hívja edzőnket, Ján Sagan urat a +421 944 067 208-os telefonszámon.

CÉGES AKCIÓK ÁRJEGYZÉKE

 • FÉLNAPOS AKCIÓ – időtartam 2-4óra: 249 € ÁFA-val
 • EGÉSZNAPOS AKCIÓ – időtartam 5-7 óra: 349 € ÁFA-val

Az esemény végeztével hagyományos számlát állítunk ki.
Az íjászakciókról közelebbi információkat a www.lukostrelec.com weboldalon olvashat.

TOP REFERENCIÁINK Szlovákiában

Szervezetünk széleskörű tapasztalatokkal rendelkezik íjászati akciók szervezésében gyermekek és fiatalkorúak részére, valamint céges akciók és teambuildingek szervezésében is. Számtalan íjászakciót tudhatunk már magunk mögött – köszönhetjük ezt klienseink bizalmának. Bízunk benne, hogy ez a jövőben sem lesz másképp és sikerül számos rajongót szerezni, akik e szép sport mellett kötelezik el magukat.

lukostrelba 4